xxlcare b.v.
Stationspark 8A
4462 DZ Goes
+31 113 251883


Laatste nieuws

20 mei 2016

hoe bespaar je 30% op je witgoed logistiek

eTailers kunnen tot 30% op hun logistiek van XL producten (o.a. groot witgoed) besparen. Met de direct2home oplossing van xxlcare wordt de logistieke supply chain tot 60% verkort. Door r/etailer verkochte producten worden rechtstreeks van fabrikant aan de consument afgeleverd en geïnstalleerd. Bekijk hier de animated video van 60sec hoe het werkt.
www.xxlcare.eu

15 maart 2016

XL-home deliveries van iBood uitgevoerd door xxlcare

iBood verkoopt sinds kort ook inbouw witgoed producten die door xxlcare en haar vervoerders bij consumenten thuis worden afgeleverd als drempel-, full service of installatie-order. Klanten in de Benelux kunnen zelf de gewenste afleverdag aangeven en krijgen per email het tijdvak van aflevering doorgestuurd en worden 30 minuten voor aflevering door de chauffeur gebeld dat hij eraan komt. Het ordertraject is via track & trace real time op de website van xxlcare te volgen. iBood biedt als Europa's grootste deal community platform haar bijna 2 miljoen klanten elke dag de beste deal van het internet waarover ze mee kunnen schrijven op het iBood forum. Het bedrijf is 5x op een rij winnaar van de Website van het Jaar award in de categorie E-commerce en sinds april’15 is Media-Saturn Group meerderheidsaandeelhouder.
www.xxlcare.eu

21 december 2015

startup xxlcare trekt groeifinanciering van investeerder aan

xxlcare heeft een overeenkomst met Sparrenbos Participaties getekend die als investeerder met risicodragend vermogen gaat deelnemen in het bedrijf. xxlcare is een Nederlandse startup wat een innovatief logistiek platform heeft ontwikkeld waarmee verkochte producten rechtstreeks van het magazijn van de fabrikant afgeleverd en geïnstalleerd kunnen worden bij de consument thuis. Founder André Maljaars: “dit bespaart deelnemende r/etailers veel logistieke kosten, voorkomt tijdverlies en schade door maar liefst 8-10 keer minder vastpakken èn is beter voor het milieu door minder transportkilometers. We werken inmiddels voor 4 etailers en 8 fabrikanten en krijgen hiermee toegang tot extra groeifinanciering”.
www.xxlcare.eu

21 december 2015

Sparrenbos Participaties neemt deel in xxlcare als kansrijke logistieke startup

Sparrenbos Participaties heeft overeenstemming met de aandeelhouders van xxlcare bereikt over haar deelname in de Nederlandse startup. Directeur Jan Plant hierover: “wij zijn enthousiast over onze nieuwe deelneming xxlcare. De combinatie van een grote groeimarkt, een ‘disruptive’ oplossing en zeker ook de kwaliteit van het ondernemersteam, geeft ons bijzonder veel vertrouwen in een interessante toekomst. De voordelen die in de logistieke keten worden bereikt, worden verdeeld over alle deelnemende partijen; wat de beste garantie is voor duurzaam succes!”. Sparrenbos Participaties is een informal investor uit Wageningen die risicokapitaal beschikbaar stelt voor startups met bewezen groeipotentieel (scale ups), turnarounds of management buy outs. Het gaat hierbij altijd om schaalbare, repeteerbare oplossingen in de marktsectoren ICT, smart industry en high tech.
www.xxlcare.eu

9 december 2015

xxlcare sluit Van Spreuwel Transport als vervoerder aan op haar platform

xxlcare en Van Spreuwel Transport (VST) hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten voor het afleveren en installeren van grote producten bij consumenten thuis. VST heeft de afgelopen jaren al veel ervaring opgedaan met deze home deliveries van grote producten zoals witgoed, tv’s en tuinmeubelen. xxlcare biedt r/etailers een slim logistiek platform waarbij verkochte XL-producten rechtstreeks van fabrikant aan de consument worden geleverd. Van Spreuwel Transport is sinds 1992 actief als logistiek dienstverlener en opereert vanuit Eindhoven met 2 warehouses met een opslagcapaciteit van 10.000 palletplaatsen voor opdrachtgevers uit diverse sectoren zoals woonwarenhuizen, postorderbedrijven, technische groothandel, drukkerijen, distributeurs in sanitair, vele internetwinkels en nu dus ook voor xxlcare. VST levert klanten (distributie of homedelivery) van xxlcare binnen 24-uur of op verzoek is zelfs same day delivery door de hele Benelux mogelijk.
www.xxlcare.eu

24 augustus 2015

xxlcare lanceert nieuwe website

xxlcare lanceert vandaag zijn nieuwe website waarop consumenten in 1 oogopslag kunnen zien waar hun besteld witgoed product zich real-time bevindt. Het unieke is dat een klant zijn gekocht product direct vanaf het moment van bestellen kan volgen en ziet wanneer het product het magazijn van de fabrikant of retailer verlaat op weg naar zijn eindbestemming.
www.xxlcare.eu

25 juni 2015

xxlcare start met GVT als eerste vervoerder

xxlcare heeft de eerste order succesvol uitgevoerd via haar logistieke platform. Het ging om een full service installatie van een Haier koelkast HRZ-288AA met energieklasse A+ voor een klant van Alternate met retournering van het oude product. De logistieke uitvoering van het geheel werd verzorgd door GVT, die als eerste strategische vervoerder is aangesloten op het platform van xxlcare. Zowel de etailer als de consument kunnen real time via proces track & trace volgen waar het product zich in het afleverproces bevindt. xxlcare biedt r/etailers een innovatief logistiek concept waarbij verkochte producten rechtstreeks vanaf het magazijn van de fabrikant bij de consument afgeleverd èn geïnstalleerd kunnen worden. Het is ook mogelijk om producten bij xxlcare en vervoerder op te slaan. Gebroeders Versteijnen Transport is sinds 1957 actief en een toonaangevende allround logistiek dienstverlener met vestigingen door de hele Benelux. Dagelijks verwerken zo’n 600 professionals met 300 trekkende eenheden allerlei producten van klanten die via 150.000M2 eigen magazijnruimte worden afgehandeld, waaronder die van xxlcare.
www.xxlcare.eu

15 juni 2015

Alternate.nl start met witgoedlevering via xxlcare

Alternate is als 1 van de grootste webwinkels ook gestart met het leveren van een uitgebreid assortiment witgoed producten. xxlcare met haar vervoerders regelen de levering en installatie ervan. Een klant kan zelf aangeven op welke dag het product thuis afgeleverd kan worden. ’s Morgensvroeg ontvangt de klant per email al een levertijdstip indicatie (bijv, tussen 10-12.00u) en 30min van te voren wordt de klant zelfs gebeld door de chauffeur dat ze eraan komen. Op de xxlcare website kan een klant via track & trace precies volgen waar zijn product zich op dat moment bevindt.

27 mei 2015

Vivolanda.nl start met witgoedlevering via xxlcare

Vivolanda is gestart met het aanbieden van witgoed producten zoals wasmachines, drogers, koel- en vrieskasten in haar webwarenhuis. Vivolanda is meer dan zo maar een webwinkel. De filosofie is om klanten 1 betrouwbaar adres te bieden waar zij alles online kunnen kopen dat ze in het dagelijks leven nodig hebben. xxlcare regelt met haar vervoerder de logistieke bezorging en installatie van de verkochte witgoedproducten.

Brands die we
direct2home brengen